21.11.2014

LAS VEGAS

Viime postauksessa kun kerroin Grand Canyonista, niin meijän seuraava etappi oli ajaa Utahin osavaltioon St.George nimiseen kaupunkiin. Ja tosiaan kun jäätiin kattomaan auringonlaskua canyonilla niin päästiin myöhään lähtemään ja matkaa sinne oli neljä tuntia... Apua kun jälkikäteen miettii sitä ajomatkaa niin ei voi muuta kun nauraa, mutta sillon ei kauheesti naurattanut haha. Meille sanottiin canyonilla että sen ajomatkan puolessa välissä on tosi hyvä ravintola joten aateltiin että mennään sinne sitten syömään ja sieltä enään parin tunnin ajo hotelliin. Kun vihdoin nälissään löydettiin se ravintola niin huomattiin että se oli mennyt jo kiinni. He suostu kuitenkin tehä meille sandwichit ja ne oli vaan tosi kuivat sämpylät ja välissä vähän kinkkua haha. Se siitä hyvästä ravintoasta.. Selvittiin kuitenkin perille vaikka jo alkuillasta kaikkien puhelimista oli loppunut akku ja ei oltu aivan varmoja reitistä. Seuraavana aamuna lähettiin taas ajamaan korkeammalle vuoristoon, missä oli tosi hieno näköalapaikka ja sen jälkeen jäätiin kiertelemään pientä 'kaupunkia' ja söpöjä pikkusia kauppoja. Tuollakin oli tosi kaunista, ihan minne vaan katto niin jäi vaan ihastelemaan niitä maisemia.
Maanantai aamulla alko viimenen päivä ja suunnattiin aamusta kohti Las Vegasta! Siihen kaupunkiin meille ei jäänyt aikaa kun pari tuntia kiertää, joten lähinnä käveltiin vaan keskusta läpi ja kierrettiin yksi kasino. Tonne olis saanut monta päivää kulumaan, mutta ihan hyvin ehittin nähä noinkin nopeesti. Vegasissa ilma on tooosi kuuma kun se sijaitsee keskellä aavikkoa ja en tajunnut sitä ennen kun astuttiin ulos autosta :-D Olin laittanut lämpimät vaatteet päälle jottei tulisi kylmä kun tullaan takasin Oregoniin... haha. Sieltä sitten ajettiin Vegasin letokentälle ja lennettiin San Franciscon kautta Medfordiin ja ajettiin kotiin. Oli tosi huippureissu ja oisin ihan valmis koska vaan lähtä takasin!

Tossa nyt kaikki tolta reissulta, ellen tyjennä jossain vaiheessa puhelimen kuva. Meillä alko tänään Thanksgiving loma mikä kestää koko ens viikon ja huomenna on arvosanojen antopäivä eli ei koulua (ja se tarkottaa että 1/3 koulusta täällä on käyty :o)! Huomenna lähetäänkin koko perheen kanssa San Franciskoon lomalle parikis päiväksi, eli lisää matkapostauksia tulossa, tuntuu että en ehi niitten välissä normaaleja tehä ollenkaan :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti