12.3.2014

THE FIRST

Sain vihdoin tehtyä vaihtariblogin ja tänne olis tarkotus kirjotella mun tulevasta vaihto-oppilasvuodesta! Oon siis Minttu ja asun Salossa, mutta käyn Turussa urheilulukiossa ensimmäistä vuotta eli täytän tänävuona 17. Harrastan yleisurheilua ja seiväshyppy on mun päälajina. Kesän jälkeen en palaakkaan takas kouluun vaan suuntaan vuodeksi Jenkkeihin! Sieltä koitan päivitellä tänne mahdollisimman usein kuulumisia ja kuvia, mutta nyt täältä Suomesta vielä en taida kauheesti kirjottaa.
9.3 (55)mseiväs Amerikassa mulla on host-perhe Oregonin osavaltiossa, Klamath Fallsissa. Perheeseen kuuluu äiti, isä ja koira ja lisäksi saan sinne tulee toinen vaihto-oppilas Saksasta! Oon jutellu tämän mun tulevan veljen kanssa jo jonkun verran ja vaikuttaa tosi mukavalle :)

PicMonkey Collage
1380589_10201342104733080_209098089_n Paikka ja perhe ei oo mulle ihan täysin vieras, vaan käytiin viime kesänä kattomassa mun siskoa, joka oli vaihtarina samassa perheessä mihin mäkin siis oon menossa. Mietin sillon aika pitkään että haluunko eri paikkaan ja antaa YFUn eli mun järjestön, etsiä mulle sijoituspaikka ihan normaalisti vai mennä samaan perheeseen. Matkan jälkeen kuitenki olin aika varma että haluan viettää mun seuraavan vuoden siellä! Ja se sopi YFUlle ja tulevalle host-perheelle, eli sinne oon sitten menossa :-D Melkeen kaikki asiat on jo hoidettu ja matkaa varten taitaa puuttua enää viisumi. Ja lentopäiviä en vielä tiiä, mutta ne tulee luultavasti vasta myöhemmin keväällä. 
Mulla ei oo nyt muuta, palaan kun jotain uutta kuuluu! Ja vastaan mielellään jos jäi jotain kysyttävää :-)

2 kommenttia: