16.10.2014

HERE AGAIN


Heipähei taas piitkästä aikaa. Mun viikot on menny täällä kun siivillä ja paljon tekemistä kokoajan joten tänne kirjotteleminen on vähän jäänyt.  Mutta hengissä oon ja täällä menee loistavasti! Oon sopeutunut hyvin kouluunkin ja sielläkin menee hyvin. Viimeviikolla perjantaina oli grading day eli ei ollut koulua joten lähin mun kaverin ja hänen äidin, joka on myös mun matikan ope, kanssa kohti Eugenea! Siellä kierreltiin vähän kaupunkia ja käytiin syömässä ja seuraavana aamuna suunnattiin ekana Saturday market ja sieltä Salemiin. Salemissa meillä oli cross country meet eli siis kisa ja koko tapahtuma oli tosi iso! Valitettavasti mun kausi loppu jo kuukausi sitten aika lyhyeen, kun onnistuin saamaan aika erikoisen lonkkakivun ja nyt tämä kuukausi on mennyt särkylääkkeitä syödessä jotta pystyn kävelemään.. Jenkkilääkäreitä ja fysioterapeutteja ollaan käyty kattomassa, sillon kyllä toivoisin kovasti että olisin Suomessa, terveydenhuolto on vaan siellä niin paljon nopeampaa ja kaikki sujuu paljon helpommin. Mutta siis en pystynyt juoksemaan mutta kannustin meijän joukkuetta ja kaikki juoksi tosi hyvin! Tykkään cross countrysta tosi paljon ja haluausin treenata sitä ja kisata niin kovin ja meijän joukkue on ihan huikea, mutta pakko parantaa ensin jalka. Kisan jälkeen ajettiin vielä Bendiin pari tuntia ja siellä oltiin yö hotellissa ja sunnuntaina kävästiin Bendin keskustassa kiertelemässä parit kaupat ja rakastuin tohon kaupunkiin! Se oli tosi kaunis ja jotenkin tosi ihana! Mulla ei ollut kameraa mukana sillon niin mylhennin tulee kuvia mun puhelimesta. Toi reissu oli tosi kiva ja tuli koettua tosi paljon kaikkea uutta.

Nyt meillä alko taas pidennetty viikonloppu, kun torstai ja perjantai on vapaata koulusta! Mulle ei ihan selvinny miksi, mutta miniloma kelpaa aina ja varsinkin kun suunnataan huomenna aamulla kohti Arizonaa!! Anoin maanantainkin vapaaksi koulusta ja lähen host-momin kanssa reissuun viideksi päiväksi. Tarkotuksena on mennä Grand Canyonille ja kierrellä sitä ympäristöä ja takas tullessa lennetään Las Vegasista eli ehitään luultavasti nähdä sekin kaupunki.
Mun on nyt parasta mennä nukkumaan kun lento lähtee tosi aikasin aamulla! Matkan jälkeen mulla on varmasti tosi paljon kuvia ja muutenkin koitan päivittää tänne useemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti